X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Partidul „Puterea Oamenilor”, condus de Codreanu, a depus actele la CEC

2 iun. 2021,, 10:57   Politică
2374 0

Partidul „Puterea Oamenilor”, a cărui lider este fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu a depus, astăzi, actele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

La CEC, Codreanu a fost însoțit de cîțiva membri ai formațiunii, printre care și medicul Mihai Stratulat care la alegerile parlamentarele din 2019 a candidat din partea PDM.

„Pe listă sînt 50% doamne, femei. Avem încredere în ele, căci femeile pot schimba lucrurile în Republica Moldova. Avem mulți tineri, studenți, tineri antreprenori. Vrem să fim parte a unei societăți dezvoltate. Moldova nu trebuie să meargă în stînga sau dreapta, Moldova trebuie să meargă înainte”, a declarat Ruslan Codreanu.

Liderul formațiunii spune că pandemia a scos la iveală faptul că copiii au fost lăsați în umbră, ignorați. Astfel, Codreanu spune că vrea să devină vocea copiilor în viitorul legislativ.

Bugetul formațiunii este de 200 de mii de lei, a mai anunțat Codreanu.


Verificarea documentelor depuse urmează să fie realizată în decursul a 7 zile, după care CEC va decide înregistrarea sau neînregistrarea listei de candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Pînă în prezent, CEC a înregistrat nouă concurenți electorali, iar șapte dosare se află în examinare. Termenul limită pentru depunerea actelor este 11 iunie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?