X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

O consilieră a Partidului Șor a tras chiulul și a rămas fără mandat

2 aug. 2022,, 09:16   Politică
3301 0

Comisia Electorală Centrală a luat act săptămîna trecută de de vacanța unui mandat de consilier în Consiliul comunal Pohrebeni, raionul Orhei.

Potrivit Hotărîrii din 29 iulie Consiliul comunal Pohrebeni, raionul Orhei, prin decizia nr. 3/4 din 24 iunie 2022, a ridicat mandatul consilierului Harabari Parascoviaaleasă pe lista Partidului Politic „Șor”, în legătură cu absența nemotivată de la trei ședințe consecutive ale consiliului. Astfel, a devenit vacant un mandat de consilier atribuit partidului respectiv.

Conform documentelor electorale pe care le deține Comisia Electorală Centrală, mandatul de consilier în Consiliul comunal Pohrebeni îi revine candidatului supleant Luchian Natalia de pe lista Partidului Politic „Șor”, confirmată prin hotărîrea Judecătoriei Orhei (sediul Central) din 1 noiembrie 2019.

Mandatul devenit vacant i-a fost atribuit Nataliei Luchian care a fost preavizată supra obligației de a respecta termenul de 30 de zile pentru înlăturarea stării de incompatibilitate în cazul apariției acesteia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?