X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Nicu Popescu: "Salutăm decizia partenerilor externi de sancționare a celor care vor destabilizare în țară"

6 iun. 2023,, 13:35   Politică
2981 0

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a postat un mesaj în rețelele sociale despre decizia autorităților din Statele Unite ale Americii (SUA) de a sancționa anumite persoane, care au încercat să întreprindă acțiuni de destabilizare în Republica Moldova.

"Salutăm decizia Departamentului Trezoreriei SUA de a sancționa alți șapte indivizi cu cetățenie străină, care au încercat să destabilizeze situația internă din Republica Moldova. Această măsură reprezintă un pas important în eforturile noastre comune de a menține stabilitatea și ordinea publică în țara noastră", se arată în mesajul ministrului.

Nicu Popescu a mai menționat că această colaborare cu partenerii externi este esențială în asigurarea păcii și securității în Republica Moldova și în întreaga regiune.

"Prin eforturile noastre concertate, contracarăm efectiv încercările de subminare a stabilității și promovăm dezvoltarea și progresul durabil în țara noastră", a mai punctat Popescu.

Amintim că luni Departamentul american al Trezoreriei a anunţat despre faptul că altor 7 persoane le-au fost impuse sancțiuni economice, fiind vorba de membrii unui grup care aveau rolul de a destabiliza democrația din Republica Moldova.


2
0
0
0
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?