Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Nicu Popescu desfășoară o vizită de lucru la Bruxelles

8 iun. 14:05   Politică
1280

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, desfășoară o vizită de lucru la Bruxelles pentru a promova proiectul de țară – obținerea statutului de candidați la Uniunea Europeană.

„În calea noastră de reforme și transformări democratice, avem nevoie de toată susținerea efectivă, fermă și solidară a instituțiilor și statelor membre ale UE pentru perspectiva noastră de aderare.

Parcursul nostru ireversibil în direcția apropierii de Uniunea Europeană înseamnă alinierea în beneficiul cetățenilor și în diverse domenii sectoriale, precum: energia, transportul, mediul înconjurător, agricultura dar și aprofundarea cooperării în materie de apărare și securitate întru fortificarea rezilienței noastre.

În cadrul întrevederilor cu înalții oficiali europeni de la Bruxelles menționez că Moldova este o țară cu o istorie și identitate europeană, vorbim una din limbile oficiale ale Uniunii Europene, cetățenii noștri dovedindu-și atașamentul față de valorile europene”, scrie Popescu pe canalul său de Telegram.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав