X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

"Moldova 1" respinge acuzațiile PAS și PPDA

2 aug. 2018,, 15:20   Politică
4085 4

Susținătorii PAS și PPDA au protestat astăzi la sediul postului public de televiziune Moldova 1, cerînd instituției să înceteze jocurile politice, comunică Noi.md.

Manifestanți au acuzat instituția, plătită din banii contribuabililor, de faptul că dezinformează populația, protejînd interesele unor actori politici, în detrimentul cetățenilor.

Conducerea postului de televiziune, în replică, a calificat drept rupte de realitate acuzațiile aduse de fruntașii opoziției. Administrația postului TV a dezmințit afirmațiile făcute de Maia Sandu și Andrei Năstase, precum că nu sînt invitați în emisie directă să-și prezinte poziția privind evoluțiile din țară.

„Informăm opinia publică despre faptul că cei doi lideri ai opoziției extraparlamentare au fost invitați de mai multe ori în emisie directă. Constatăm cu regret că încercările de denigrare a imaginii Moldova 1, orchestrate de partidele PAS şi PPPDA, continuă printr-un şir de declaraţii profund politizate şi hazardate, lipsite de obiectivitate şi suport factologic. Astăzi, formaţiunile nominalizate au organizat un flashmob la sediul televiziunii publice, invocînd motive neîntemeiate şi care nu au nimic comun cu realitatea”, se arată în declarația emisă de postul public.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?