Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Mesajul lui Igor Dodon la închiderea secțiilor de votare

1 noi. 2020,, 21:13   Politică
3669 1

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de mulțumire la adresa tuturor celor care și-au exercitat astăzi dreptul la vot, exprimînd recunoștință totodată celor care și-au dat votul pentru candidatura sa.

"Vreau să multumesc tuturor cetățenilor R.Moldova care au participat la alegeri astăzi, indiferent pentru cine au votat. Vreau să vă mulțumesc pentru că ați fost foarte activi atît în interior, cît și în afara țării. Ați dat dovadă de patriotism, înseamnă că vă pasă de viitorul țării.

În calitate de candidat, vreau să le mulțumesc cetatenilor care m-au susținut pe mine, vă mulțumesc pentru votul care l-ați acordat. Vă asigur că nu veți regreta", a precizat Dodon.

Totodată, președintele în exercițiu s-a adresat organelor electorale, și forțelor de ordine, cu un mesaj de mulțumire pentru munca depusă, întru asigurarea unui scrutin corect.

"Organele de drept au făcut tot posibilul și au asigurat un scrutin correct, liber și democrat. Vreau să vă mulțumesc că în aceste condiții, deloc simple, ați putut să asigurați aceste alegeri bine. La această etapă vreau să vă mulțumesc pentru profesionalism și pentru activitatea dumneavoastră", a mai adăugat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?