X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Mesajul lui Dorin Recean, în ziua alegerilor: "Tinerii neapărat să meargă la vot!"

5 noi. 2023,, 16:29   Politică
1861 1

Viitorul european al Republicii Moldova îl construim în fiecare zi, iar astăzi îl facem prin a oferi votul nostru pentru primarii și consilierii europeni, a declarat prim-ministrul Dorin Recean după ce a votat.

Totodată, șeful Executivului a încurajat toată lumea să meargă la vot.

„Eu vreau să încurajez toată lumea să meargă la vot. Este foarte important astăzi să mergem la vot pentru că dincolo de primari, de municipii, de localități, mai alegem astăzi și consilieri și pentru consilieri votul doi nu va exista. Încurajez și tinerii neapărat să meargă la vot pentru că astăzi se decide viitorul Republicii Moldova, inclusiv în ce localități veți trăi dumneavoastră, în ce localități veți merge să vă distrați, să aveți o viață mai bună, să întemeiați o familie. Viitorul european al Republicii Moldova îl construim în fiecare zi, astăzi îl facem prin a oferi votul nostru pentru primarii și consilierii europeni. Instituțiile statului vor asigura ordinea publică, se vor asigura că votul este liber și corect”, a declarat Dorin Recean, trasnmite Noi.md cu referire la moldova1.md.

Astăzi, pînă la ora 21:00, cetățenii sînt așteptați la urnele de vot pentru a-i alege pe cei 898 de primari și 11 058 de consilieri locali din întreaga țară.

4
0
0
0
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?