Arşiţa stiri: 167
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Marina Tauber, care, potrivit Kroll, a beneficiat de bani din miliardul furat, se vrea primar

23 apr. 2018,, 13:12   Politică
15825 8

Vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber, a fost înaintată de partid la funcția de primar în satul Jora de Mijloc. Despre acest fapt partidul a anunțat printr-un comunicat de presă.

Menționăm că Tauber figurează în raportul Kroll și a fost unul dintre acționarii de la Unibank. Ea s-a remarcat și a apărut în atenția publică după ce la o întîlnire cu locuitorii din Taraclia le-a spus că viața lor nu a fost afectată de furtul miliardului.

„Spuneți-mi vă rog, a fost acel miliard care nu e miliard, și nu mai este, îmi cer scuze viața dvs. cumva s-a schimbat? Pensiile au devenit mai mici? Nu au devenit mai mici. Pensiile dvs. depind de alte politici și sisteme ale Guvernului. Dar ceea ce se încearcă să se manipuleze cu opinia publică, că anume din această cauză, nu, nu din această cauză nu sînt pensii, bani, este o altă cauză. Ei niciodată nici nu au fost. Asta nu doar din cauza crizei bancare dar și din cauza altor procese. E sigur că nimeni nu a pierdut bani. Nimeni nu și-a pierdut depunerile”, a declarat atunci vicepreședinta Partidului Șor în fața mulțimii.

De asemenea, Marina Tauber pe parcursul ședințelor de judecată în dosarul „Șor” a chemat de nenumărate ori oamenii la proteste pentru susținerea primarului orașului Orhei. Totodată, Tauber figureză în Raportul Kroll. Aceasta fiind menționată ca una dintre beneficiarii banilor dispăruţi din cele trei bănci la sfîrşitul lui 2014.

Alegerile locale în Jora de Mijloc vor avea loc pe 20 mai, iar următorul primar ales în funcție va avea un mandat de un an, pînă la următoarele alegeri locale generale preconizate pentru anul 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав