Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Marina Tauber a fost audiată de procurorii PCCOCS

14 apr. 2023,, 13:26  
2640 0

Deputata Partidului Politic „Șor”, Marina Tauber, s-a prezentat astăzi în fața procurorilor din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Se întîmplă după ce ieri, instituția a emis un comunicat de presă, potrivit căruia, declarațiile deputatei privind pregătirea unor provocări militare în apropierea regiunii transnistrene sînt false, transmite moldova1.md.

Marina Tauber susține că cele afirmate de ea sunt adevărate, însă refuză să spună cine ar fi sursa acestor informații.

„Eu am confirmat procurorului pe acest caz. Pe această întrebare toate informațiile care au fost comunicate de mine. Am confirmat că acest informații sunt veridice și au fost obținute din mai multe surse a serviciilor speciale internaționale. - De unde ați deține aceste informații pe care le-ați spus? - Ceea ce am spus și domnului procuror. Această informație este una confidențială. Cel puțin la momentul actual eu nu o să vă prezint aceste detalii”, a declarat deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber.

Potrivit PCCOCS, deputata Tauber Marina a evitat să facă declarații în cadrul audierii de astăzi, invocînd că ar face-o într-o fază ulterioară. De asemenea, Tauber nu a depus o sesizare care să reflecte declarațiile făcute în data de 24 martie precum că autoritățile de la Chișinău ar pregăti provocări militare în regiunea transnistreană.


Parlamentara a spus că acestea ar urma să aibă loc a doua zi de Paște, în data de 17 aprilie, și ar implica participarea a cel puțin 10 mii de cetățeni romîni. Guvernul a dat asigurări că informațiile lansate în spațiul public de către deputata Partidului „Șor” nu sunt decît un fals și fac parte dintr-un „discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate".

4
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?