X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu și Dorin Recean: Împreună sîntem puternici în fața amenințărilor

23 feb. 17:38   Politică
3606 1

Președinta R. Moldova, Maia Sandu, și premierul Dorin Recean au salutat decizia Guvernului SUA privind sancțiunile impuse împotriva deputatei fostului partid „Șor”, Marinei Tauber, „pentru facilitarea încercărilor oligarhului fugar condamnat Ilan Șor de a submina procesele electorale din Moldova în interesele Kremlinului prin cumpărarea ilegală de voturi”.

„Mulțumesc Statelor Unite pentru că au luat astăzi măsuri decisive împotriva celor care subminează integritatea alegerilor noastre în numele Kremlinului prin cumpărarea ilicită de voturi.

Împreună, sîntem puternici în fața amenințărilor la adresa valorilor noastre democratice”, este mesajul șefei statului.

Un mesaj la acest subiect a fost publicat și pe contul de X al prim-ministrul Dorin Recean, scrie tv8.md.

„Salut decizia Guvernului SUA de a include în lista de sancțiuni persoanele responsabile pentru acțiuni care subminează securitatea Republicii Moldova și au facilitat interferența Kremlinului în alegeri.


Sprijinul partenerilor noștri merge mînă în mînă cu eforturile noastre continue de a lupta împotriva fraudelor și de a proteja democrația noastră”, a spus premierul Dorin Recean.

Sancțiunile SUA joacă un rol crucial în susținerea păcii și stabilității în regiune”.

Statele Unite au anunțat vineri, 23 februarie, sancțiuni împotriva Marinei Tauber. Anunțul a fost făcut de Ambasada SUA în R. Moldova.

9
4
1
0
66

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?