X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu salută deschiderea noii ambasade a Olandei în R.Moldova

20 apr. 2023,, 16:15   Politică
3010 0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, salută deschiderea noii ambasade a Regatului Țărilor de Jos în țară noastră.

Într-un mesaj pe Twitter, șefa statului a menționat că acesta este un pas semnificativ care ne va uni și mai mult cu Olanda, dar și cu Uniunea Europeană.

„Deschiderea ambasadei Olandei în Republica Moldova este un pas semnificativ către aprofundarea legăturilor noastre și un semnal puternic de sprijin pentru aspirațiile noastre spre Uniunea Europeană”, a scris Maia Sandu, notează protv.md.

Totodată, președintele Moldovei a menționat că, împreună, vom continuă să lucrăm pentru o Europa unită și pentru aderarea Moldovei la Uniunea Europeană.

La dată de 18 aprilie, ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu a vorbit despre decizia de deschidere a unei noi ambasade la Chișinău.


Potrivit lui, acest lucru va contribui la consolidarea legăturilor și la intensificarea dialogului politic între țară noastră și Țările de Jos. Totodată, Nicu Popescu a menționat că acest lucru reprezintă și un mesaj puternic de susținere a securității țării noastre și a celei regionale.

2
1
0
0
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?