Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Maia Sandu i-a mulțumit lui Ilham Aliyev pentru sprijinul acordat de Azerbaidjan Republicii Moldova

24 dec. 2023,, 11:20   Politică
3273 0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a trimis o scrisoare de felicitare președintelui Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, cu ocazia zilei sale de naștere.

În scrisoarea de felicitare a președintelui Moldovei se menționează: "Vă rog să primiți sincerele mele felicitări cu ocazia zilei dumneavoastră de naștere. Vă doresc multă sănătate, fericire și succese în continuare în cea mai înaltă activitate de stat".

Maia Sandu a declarat că "Moldova și Azerbaidjanul se bucură de relații de prietenie și cooperare în continuă dezvoltare. Sînt convinsă că parteneriatul dintre țările noastre, bazat pe respect și încredere reciprocă, se va consolida și în continuare".

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a exprimat o profundă recunoștință pentru sprijinul acordat de Azerbaidjan și personal de către președintele acestuia, Ilham Aliyev, Republicii Moldova în momentele în care avea nevoie.

"Consider că aceasta este o confirmare clară a prieteniei dintre țările noastre. Cred că cooperarea noastră va deveni și mai profundă în viitor. Vă doresc succes, iar țării dumneavoastră - dezvoltare și prosperitate în continuare", a subliniat Maia Sandu.

8
2
1
2
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?