X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu beneficiază deja de pază de stat

19 noi. 2020,, 17:59   Politică
9251 1

Joi, la amiază, 19 noiembrie, la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a apărut un agent al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS).

Reprezentanții PAS au spus că, astăzi, noul președinte ales al R. Moldova, Maia Sandu, a fost notificat despre acordarea pazei de stat, a unui automobil de serviciu și șofer, scrie zdg.md.

Acest lucru se întîmplă la patru zile de la afișarea rezultatelor preliminare finale, care au arătat că Maia Sandu a cîștigat alegerile prezidențiale din 16 noiembrie, urmînd să fie prima femeie președintă a Republicii Moldova.

Șefa Serviciului de Presă al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Aurica Rusnac-Jardan, a declarat pentru ZdG că președintele ales a fost înștiințat că, atît ofițerul SPPS, cît și automobilul și șoferul, au fost puși la dispoziția Maiei Sandu, conform prevederilor legale. Astfel, responsabilii de la PAS ne-au comunicat că noul președinte ales al R. Moldova a acceptat protecția și paza de stat.

Responsabilii din cadrul SPPS au confirmat cî începînd de joi, 19 noiembrie, noul președinte ales al R. Moldova beneficiază de protecție și pază de stat, însă nu ne-au putut comunica la indicațiile cui a fost dispus acest lucru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?