Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu a comentat atacurile la adresa lui Andrei Spînu

11 apr. 2023,, 10:00   Politică
4014 0

Șefa statului, Maia Sandu, a comentat declarațiile îngrijorătoare ale secretarului general a Președinției. Andrei Spînu a spus că în ultima perioadă este supus unor atacuri fără precedent, iar în spate ar sta foști și actuali angajați ai SIS și a Procuraturii.

”Dl Spînu a venit cu o reacție la acuzațiile care i s-au adus în spațiul public, el a spus că vrea transparență pe tot ce se investighează, și cred că e corect. Instituțiile să își facă treaba, fără ca să încerce să facă jocuri politice”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii ”În Profunzime”, la PRO TV Chișinău.

Totodată, Maia Sandu a fost întrebată despre soarta lui Alexandr Esaulenco, care, potrivit lui Spînu, ar sta în spatele acestor atacuri, transmite realitatea.

”El este ambasador (n.r. Alexandr Esaulenco – ambasadorul Republicii Moldova în Azerbaidjan) și eu cred că este calificat pentru această funcție”, a răspuns Sandu.

Recent, Andrei Spînu a confirmat că are intentate mai multe dosare.Ar fi vorba despre cel puțin trei, însă ex-vicepremierul nu cunoaște dacă există probe.

3
2
0
0
32

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?