Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

"Legea Magnițki" trebuie revizuită. Opinie

14 dec. 2022,, 13:45   Politică
1888 1

Așa-numita "Lege Magnițki" este încă doar un proiect de lege care trebuie îmbunătățit.

Această opinie a fost exprimată de politologul Veaceslav Berbeca, comentînd intenția autorităților moldovenești de a adopta această lege.

"Este clar că autoritățile doresc să lupte împotriva corupției, dar, cum se spune,"drumul spre iad este pavat cu intenții bune". Acest proiect de lege trebuie revizuit, există o mulțime de termeni care ridică semne mari de întrebare. Foarte multe momente în acest proiect de lege sînt foarte vagi și el va trebui modificat, astfel încît să nu creeze mari probleme", a declarat politologul în emisiunea "Tema cu Liudmila Belcenkova" la postul de televiziune Primul în Moldova, relatează a-tv.md.

În același timp, Oberbeka a reamintit că niciun guvern nu este veșnic, subliniind că legile trebuie scrise ghidîndu-ne nu de interese de moment.

"Întotdeauna spunem că atunci cînd scriem legi, trebuie să le facem pentru mulți ani, pentru că nici o guvernare nu este veșnică și orice lege adoptată de un guvern poate începe apoi să acționeze după "legea bumerangului", a spus Veaceslav Berbeca.


Rezumînd, politologul a menționat că proiectul încă se discută și și-a exprimat speranța că unele dintre punctele sale vor fi revizuite.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?