Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ion Ceban, citat la poliție în cazul problemei sesizate în gestionarea traficului

19 oct. 2023,, 12:29   Politică
3348 1

Candidatul MAN la funcția de primar al Capitalei, edilul degrevat, Ion Ceban, susține că a fost citat, pentru vineri, la Poliție în cazul problemei sesizate de Ceban privind gestionarea traficului și crearea artificială a ambuteiajelor în oraș.

Liderul MAN susține că somația a fost făcută de un inspector, care s-ar fi simțit ofensat în timpul intervenției online a lui Ion Ceban din 13 octombrie, de pe bd. Grigore Vieru, acolo unde transportul era direcționat haotic și într-un mod neclar de polițiștii de patrulare.

”Este un lucru, cel puțin amuzant pentru mine, m-au sunat pentru ziua de mîine să merg la sectorul de poliție, pentru că cineva dintre polițiști s-a simțit, într-o formulă sau alta, ofensat de ieșirea mea pe bd. Vieru. Am vorbit cu oamenii, știu că au fost impuși să facă acest lucru. Ieri, polițistul care a adus această citație nu știa cum să fugă cît mai repede de rușine. Îmi pare rău că sînteți impuși să faceți atît deficiențe de trafic, cît și, nemijlocit, lucruri din astea urîte la comanda unor oameni care nu știu dacă au vreo valoare anumită”, a declarat Ion Ceban.

Liderul MAN susține că este regretabil faptul că angajații IGP, în loc să-și îndeplinească atribuțiile prevăzute de lege, sînt nevoiți să facă jocul conducerii Poliției.

Amintim, în urma cazului din 13 octombrie, MAN a depus o plîngere la Procuratură pentru inițierea unei proceduri penale în care să fie vizată conducerea IGP, care, potrivit liderului MAN, intenționat creează ambuteiaje pe arterele Capitalei.


IGP nu a comentat deocamdată informația.

4
9
2
3
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?