Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Îndemnul organizațiilor patriotice către chișinăuieni

30 mai. 2018,, 12:11   Politică
4670 9

Organizațiile patriotice îi îndeamnă pe locuitorii capitalei să-l susțină pe candidatul PSRM, Ion Ceban, în turul II al alegerilor primarului general, notează Noi.md.

Potrivit ONG-urilor, chișinăuienii trebuie să facă o alegere conștientă în ziua de 3 iunie și să nu admită „accederea unui impostor la conducerea Primăriei”. Apelul a fost lansat de Mișcarea de Tineret ”Voievod”, organizația „Tradiție și patriotism” și Guvernul Tinerilor.

„În premieră vedem cum un partid are în față atîția dușmani. Împotriva socialiștilor merg toți - Sturza, Candu, Șalaru și chiar Voronin. Vedem că sînt într-o bătălie cruntă. Avem două puteri oligarhice, pe de o parte, și PSRM, pe de alta. Nu e secret că în spatele lui Năstase stă clanul Țopa. Ceban e profesionist, vine cu un plan real, cunoaște problemele”, a declarat Nicolae Pascaru, liderul Mișcării „Voievod”.

„Îi îndemnăm pe toți să iasă la vot, este foarte important pentru turul II. De ce să nu facem împreună ca Chișinăul să fie frumos? Părinții noștri au crezut și cred că, de fapt, copiii lor vor trăi aici, acasă. Realitatea este într-adevăr una dureroasă, nimeni nu ne așteptă peste hotare. Vrem ca viitorul primar să fie foarte atent la această problemă”, a spus, la rîndul său, Gheorghe Grozav, liderul organizației „Tradiție și patriotism”.

În opinia lui Igor Sîrbu, coordonator de proiect la Guvernul Tinerilor, flagelul corupției la Primărie poate fi oprit doar din afara sistemului. „Cum putem permite ca Primăria să ajungă în mîinile unui corupt, care continuă schemele ilegale începute de fostul primar? Orașul trebuie salvat”, a precizat el.


Menționăm că în turul II al alegerilor primarului general al capitalei se vor confrunta candidatul PSRM, Ion Ceban, și cel al Platformei „DA”, Andrei Năstase. Scrutinul va avea loc duminică, 3 iunie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?