X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

În noul parlament vor fi respectate cu totul alte valori. Opinie

5 iul. 2021,, 11:45   Politică
3224 4

În noul parlament al Republicii Moldova va predomina o atitudine diferită, iar deputații vor respecta alte valori, fără a menține o continuitate cu parlamentele anterioare.

Această opinie a fost exprimată de jurnalistul Valeriu Reniță, în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune" cu Elena Levițkaia-Pahomova, informează Noi.md.

"Și în primul rînd, cînd vorbesc despre acest lucru, mă refer la deputații din partidele de dreapta - PAS, în principal. Dacă în ultimul Parlament au existat anumite legături ideologice cu parlamentele anterioare, a existat o anumită continuitate, adică au fost stabilite și rezolvate unele sarcini și sub-sarcini pentru societate, ca în primul Parlament, cînd a existat un vis frumos de a transforma Moldova într-o a doua Elveția. În noul Parlament, din cauza cinicilor și a oamenilor necunoscători, așteptările tot mai mari din partea deputaților sau candidaților în deputați se transformă în praf, pentru că oamenii nu vorbesc doar despre vise obișnuite, ei nu au un spate o anumită încărcătură ideologică în sensul bun al cuvîntului, o idee înaltă. Cred că aceasta este diferența că a existat un vis, iar acum nu mai există acest vis", a spus Valeriu Reniță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?