X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Igor Dodon a acordat două interviuri pentru presa franceză

12 noi. 2018,, 16:30   Politică
2881 0

Înainte de a reveni acasă, după vizita oficială pe care a avut-o la Paris, şeful statului, Igor Dodon, a acordat două interviuri exclusive influentului ziar „Le Monde” și postului de televiziune „Russia Today France”.

"Am caracterizat politica internă a Republicii Moldova în contextul alegerilor parlamentare care vor avea loc în luna februarie, am explicat esența strategiei de bază a politicii externe a Președintelui RM: politică externă echilibrată în baza principiului de neutralitate permanentă. De asemenea, am discutat despre starea actuală și perspectivele reglementării diferendului transnistrean", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele ţării revine în Moldova după o vizită de lucru foarte productivă în Franța, unde, la invitația Președintelui Emmanuel Macron, a participat la Forumul Păcii dedicat aniversării unui centenar de la sfîrşitul Primului Război Mondial.

"În cadrul Forumului, am discutat cu principalii lideri din Occident, și de asemenea, am avut o întîlnire bilaterală cu Președintele Austriei, Alexander Van der Bellen", a adăugat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?