COVID-19 : VACCINAȚI 1 008 613  INFECTAȚI 423 56 (+6199)   TRATAȚI 374 873     DECESE 10 584(+18)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 537
Coronavirus stiri: 7867

Guvernul Gavrilița a devenit un sinonim al cuvîntului "criză", spune Dodon

19 noi. 2021,, 10:24   Politică
2934 3

În Republica Moldova nu a mai existat un Guvern, care să dezamăgească atît de repede, cum s-a întîmplat în cazul cabinetului de miniștri condus de Natalia Gavrilița.

Declarația a fost făcută de către liderul PSRM, Igor Dodon, pentru Oficial.md. Făcînd o analiză a activității Guvernului PAS, Dodon a spus că acesta a devenit un sinonim al cuvîntului "criză".

"Este un antirecord rușinos că numai în 100 de zile acest Guvern Gavrilița a devenit sinonim cu criza economică, pandemică, energetică, socială. În general, guvernarea PAS, de la președinte de țară, la majoritate parlamentară și Guvern, a înregistrat un fiasco politic și economic total. Problema însă nu e doar că în 100 de zile au guvernat atît de prost, dar că nu acceptă să audă vocea oamenilor, îi tratează cu aroganță și nu au absolut niciun plan pentru a redresa situația în țară. Ei nu pot avea un plan pentru că sînt complet desprinși de realitate. Dacă asculți raportul Guvernului pentru primele 100 de zile, ai senzația că trăiești oriunde numai nu în Moldova. Guvernanții parcă se află undeva în cosmos și aberează triumfal de acolo", a declarat Igor Dodon.

1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X