X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ghilețchi: "Autoritățile competente ar trebui să dea un răspuns privind corespondența demnitarilor"

30 noi. 2022,, 11:30   Politică
2429 0

Organele competente din Moldova ar trebui să dea un oarecare răspuns cu privire la corespondența demnitarilor, iar dacă ceea ce este scris în corespondență este adevărat, atunci cineva trebuie să răspundă pentru aceasta.

Această opinie a fost exprimată de fostul vicepreședinte al Parlamentului, Valeiu Ghilețchi în cadrul emisiunii "Tema cu Liudmila Belcenkova", comentînd corespondența apărută în spațiul public a mai multor demnitari, care nu confirmă pe deplin veridicitatea acesteia, relatează a-tv.md.

"Organele noastre competente ar trebui să ofere un fel de răspuns la ceea ce s-a întîmplat. Nu este bine ca corespondența scursă, modul în care a apărut și ceea ce conține ea, să fie ignorate. Mi se pare că ar trebui oferit un anumit răspuns", a spus el.

Potrivit lui Galițchi, autoritățile competente nu ar trebui să aștepte presiunea societății și ar trebui să înceapă verificarea informațiilor apărute.

"Faptul că unii reprezentanți ai guvernării spun că corespondența este un amestec de adevăr și minciună, eu sînt de acord aceasta. Dar, pentru a dovedi acest lucru, trebuie să puneți la dispoziție un număr de telefon, astfel încît să putem verifica dacă totul coincide sau nu. Și apoi puteți compara aceste mesaje și puteți spune: "Am verificat aceste mesaje și jumătate dintre ele au fost editate pentru a ațîța poporul". Iar dacă ceea ce este scris în corespondență este adevărat, atunci cineva trebuie să răspundă pentru aceasta", a rezumat fostul vicepreședinte.

10
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?