COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7836
Criza energetică stiri: 513

Fost deputat despre Guvernul Gavrilița: Sînt sigur că vor face față

4 aug. 2021,, 09:11   Politică
2794 5

Președintele interimar al Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, afirmă că este bucuros să vadă unele nume în componența noului Guvern, dar altele care nu le cunoaște și unul care nu l-ar vedea să tindă pînă la ministru, transmite CURENTUL.

„sînt cîteva nume pe care-s bucuros să le văd, sînt sigur că vor face față. Țin mult pumnii pentru Sergiu Litvinenco și la domeniul pe care și l-a asumat. sînt cîteva nume care nu prea știu ce reprezintă și timpul va arăta dacă vor face față. Este un nume care nu prea l-aș vedea să tindă pînă la ministru”, spune Dinu Plîngău.

Totuși, el crede că s-ar putea ca cei pe care nu-i cunoaște prea bine să uimească plăcut, iar cei la care ținem să surprindă mai puțin plăcut.

„Totul depinde de munca și perseverența fiecăruia. Într-un ceas bun și cu Doamne Ajută! Platforma DA e dispusă să vă livreze toată expertiza pe proiectele la care am lucrat 2,5 ani în Parlament. Sper mult să susțineți proiectele bune pe care le-am promovat cîndva ca bloc ACUM”, mai spune Dinu Plîngău.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X