Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Dumbrăveanu va primi distincția de stat „Gloria Muncii”

15 iul. 2020,, 12:28   Politică
2216

Viorica Dumbrăveanu ar putea primi distincția de stat „Gloria Muncii” de Ziua Independenței.

Declarația îi aparține șefului statului și a fost făcută în studioul emisiunii Puterea a Patra, scrie zugo.md.

Președintele a precizat că decretul nu este încă semnat, iar pe lîngă Dumbrăveanu în document ar putea figura numele a încă circa 400 de angajați ai sistemului medical. În același timp, Dodon a menționat că actul va fi semnat cel mai probabil de Ziua Independenței, dar „va vedea cînd va fi posibil”.

Precizăm că, anterior, în cadrul vlogului său, șeful statului a spus că există ideea de a o decora pe actuala ministră a Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, cu distincția de stat „Gloria Muncii”. Aseară, însă, în cadrul emisiunii menționate, întrebat de distincția pe care o va primi șefa de la MSMPS, el a răspuns: „Vom vedea. Nu mai jos”.

Ordinul „Gloria Muncii” este o distincție primită de la președintele Republicii Moldova pentru rezultate excepționale în activitatea profesională și publică, dar și pentru contribuții substanțiale în domeniul culturii, științei, sportului, vieții sociale sau economice.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав