X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Dodon s-a întîlnit cu colectivele a două întreprinderi din raionul Anenii Noi

15 oct. 2020,, 14:44   Politică
3884 0

Aflat într-o vizită în raionul Anenii Noi, președintele Igor Dodon a mers în satul Chirca, unde s-a întaîlnit cu membrii colectivului de la uzina de cărămidă.

"Am comunicat cu oamenii, le-am vorbit despre realizările echipei noastre în sfera social-economică, despre măsurile de susținere a agriculturii și a agenților economici. Un interes sporit din partea cetățenilor l-a avut programul de creare a celor 18 platforme industriale în raioanele țării, pentru încurajarea creșterii economice, crearea locurilor de muncă, atragerea investițiilor și organizarea unei infrastructuri moderne de transport și logistică", a declarat el.

Șeful statului a mai vizitat și combinatul de carne din satul Bulboaca.

"Cu o deosebită plăcere am discutat cu membrii colectivului și le-am dorit succes în activitate. Le-am comunicat despre eforturile depuse de echipa noastră în vederea asigurării securității alimentare. În același timp, este important ca oamenii să afle despre realizările noastre legate de reabilitarea drumurilor, infrastructurii și obiectivelor sociale. Da, probleme mai sînt și noi le cunoaștem. Deci, vom continua să activăm pentru soluționarea lor", a relatat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?