COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Dodon le răspunde cîrcotașilor: ”Ne vedem cu toții la protest”

7 oct. 07:42   Politică
616 0

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, aflat într-o vizită la Moscova, răspunde celor care aveau bănuiri că acesta nu se va mai întoarce în țară: „în doua zile revin în Moldova și duminică, pe 10 octombrie, ne vedem cu toții la protestul din Chișinău”.

Totodată, liderul PSRM a ținut să menționeze că „pentru cetățenii noștri greul abia începe”, iar „în timp ce la Chișinău guvernarea merge pe calea lui Plahotniuc, capturează instituțiile statului și organizează maski show, Moldova plătește deja 800 de dolari pentru gaz, cînd alte țări cu guvernări mai responsabile plătesc 250-300 de dolari”, notează noi.md cu referire la unimedia.

„Din păcate, pentru cetățenii noștri greul abia începe, fiindcă în Europa gazul deja a ajuns la 1900 de dolari, guvernarea PAS așa și nu a negociat un preț avantajos pentru Moldova, iar valul înghețului încă urmează să vină. Toată justiția televizată nu va ajuta la nimic actualul regim cînd oamenii vor îngheța în fața televizoarelor și nu vor mai avea bani să plătească pentru gaz, pentru mîncare și medicamente și pentru alte lucruri de strictă necesitate.

Încercarea de a distrage atenția oamenilor de la prețurile care cresc și de la alte probleme reale ale țării prin organizarea dosarelor scandaloase a facut-o și fostul regim dictatorial și finalul îl știm cu toții.

Le transmit celor care-mi poartă de grijă că în doua zile revin în Moldova și duminică, pe 10 octombrie, ne vedem cu toții la protestul din Chișinău. Să cerem de la guvernarea PAS să opreasca dictatura și abuzurile și să ofere în sfarsit soluții concrete economice și sociale, fiindcă sărăcia, disperarea și neîncrederea în viitor cuprinde azi tot mai mult societatea moldoveneasca”, arată postarea publicată de Igor Dodon.


Liderul Partidului Socialiștilor din Moldova, Igor Dodon, aflat într-o vizită la Moscova, anunță că a avut o întrevedere cu șeful-adjunct al administrației președinției Federației Ruse, Dmitrii Kozak. Politicianul spune că cei doi au discutat „o gamă largă de probleme legate de dezvoltarea și consolidarea parteneriatului strategic între cele două state, au ajuns la o opinie comună cu privire la importanța asigurării dinamicii pozitive în domeniile de interes reciproc”.

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, fostul șef de stat Igor Dodon, a plecat ieri, 05 octombrie, într-o deplasare la Moscova.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X