Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Dodon: Credeți că dacă o alegeți pe Maia Sandu, ea va crea Europa la noi acasă? Nu va fi nicio Europă!

6 noi. 2020,, 11:10   Politică
4101 12

„Amintiți-vă ceea ce a fost în anul trecut. Le-am dat tot guvernul - și ce au făcut ei?”, a menționat șeful statului în cadrul noii emisiuni „Igor Dodon răspunde”.

El a lansat un apel în adresa concetățenilor noștri stabiliți peste hotare, relatează aif.md.

- Înțeleg că mulți dintre voi sînteți sceptici cu privire la noi, la mine. Înțeleg că votați pe baza geopoliticii și credeți că dacă o alegeți pe Maia Sanda, ea va crea Europa la noi acasă. Nu va fi nicio Europă! Nu are astfel de posibilități, nici are sprijin în Parlament, nici abilitatea de a schimba situația în bine. Amintiți-vă ce s-a întîmplat anul trecut. Le-am dat tot guvernul - și ce au făcut? Concursuri în fiecare săptămînă, au tergiversat toate procesele, au blocat totul, în schimb au ieșit cu o inițiativă de creștere a tarifelor, a spus el.

Igor Dodon a adăugat că țara noastră are nevoie de stabilitate, iar acest lucru necesită o echipă consolidată de oameni care locuiesc aici, își cresc copiii aici, folosesc drumurile locale și cunosc problemele existente și nu de cei care habar nu au ce să facă și acționează numai la comandă.

- Știm ce și cum să facem pentru ca voi să reveniți acasă cît mai curînd posibil. Avem nevoie de voi acasă, a rezumat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?