X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dodon: Chirtoacă a meritat să fie tras pe sfoară

28 dec. 2018,, 12:33   Politică
3191 2

Atitudinea față de PL a Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase, care au declarat că liberalii pot să candideze în Transnistria și Găgăuzia, e pe merite, consideră președintele Igor Dodon, notează Noi.md.

Comentînd situația în care s-a pomenit liderul PL, Dorin Chirtoacă, în urma eșecului suferit la negocierile cu Sandu și Năstase, șeful statului s-a arătat convins că altfel nici nu putea fi.

„Dorin de mult merită acest lucru, el a avut șansa să schimbe Chișinăul, s-a bucurat de încredere din partea cetățenilor și ce a făcut în toți acești ani?!”, a comentat Dodon.

Totodată, el a declarat că nu are de ce să se bucure de neînțelegerile izbucnite între formațiunile de dreapta, în pragul alegerilor.

„Niciodată nu mă bucur de nevoile altor, nu este corect, pentru ce? Ei au probleme și destul de mari. Unioniști, neunioniști - ba se împacă, ba nu. Și-a adus aminte de făină Mihai Fiodorovici, cred că s-a apucat de copt plăcinte de scîrbă că nu l-au luat și pe el în echipă”, a ironizat Dodon.


Precizăm că PL a anunțat la 16 decembrie că va participa la alegerile parlamentare împreună cu blocul ACUM. Ulterior, relația dintre cele două formațiuni s-a deteriorat după ce ACUM a anunțat că PL își mai poate anunța candidații doar pentru șapte circumscripții. Chirtoacă și Ghimpu au acuzat ACUM de trădare și au decis ca PL să participe separat la parlamentare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?