COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6586

Dodon: A fost un sezon politic dificil

24 iul. 2020,, 17:11   Politică
1619 3

Igor Dodon a făcut totalurile anului politic curent, astăzi, în cadrul emisiunii "Președintele răspunde".

Potrivit lui, acest an a fost unul complicat și din cauza crizei sanitare, economice și a crizei din Parlament.

„A fost un sezon politic foarte dificil, eu credeam ca anul treuct a fost greu - 2019. Credeam că anul acesta a fost mai simplu, dar a fost destul de dificil. Dar în pofida situației cu Covid, criza politică, în pofida la toate greutățile - am reușit să menținem o stabilitate politică, au fost lucruri bune. Au fost și lucruri cam urîte, dezbaterea moțiunii a fost un lucru foarte rușinos. Cine a avut de pierdut? Eu cred că a avut de pierdut imaginea Parlamentului. Oamenii sînt foarte indignați de comportamentul deputaților. Eu am fost in opoziție 10 ani, dar comportamentul de luni a unor deputați a întrecut toate măsurile”, a declarat Igor Dodon.

Potrivit lui, în următoarele șase luni, agenda țării va fi marcată de cîteva evenimente importante: evoluția situației epidemiologice, problemele din sfera socială, în partea ce ține de plata pensiilor și salariilor; problemele din domeniul economic, provocate de secetă și criza din agricultură.

O altă chestiunea care va domina agenda în următoarea perioadă sînt alegerile prezidențiale, spune Dodon.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽