Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Directorul executiv al Institutului de Politici Publice răspunde acuzaţiilor lui Usatîi

6 iul. 2021,, 09:15   Politică
2610 1

Directorul executiv al Institutului de Politici Publice, Arcadie Barbăroşie, răspunde acuzaţiilor lui Renato Usatîi, care a declarat că sondajele realizate de institut ar prezenta date eronate.

Barbăroşie spune că datele sînt adevărate şi îl îndeamnă pe Usatîi să se preocupe de electorat.

"Am vrut să găsesc un sondaj care să îl arate pe domnul Usatîi că el ia şapte la sută din voturi, nu am găsit asemenea sondaje. Domnul Usatîi mai bine ar avea grijă de electorat şi l-ar atrage pe cel care nu este încă sigur, decît să vorbească aşa lucruri care nu sînt absolut de fel credibile. Eu cred că el îşi strică imaginea în faţa alegătorilor", a comunicat directorul executiv IPP, Arcadie Barbăroşie.

Renato Usatîi, liderul Blocului Electoral cu acelaşi nume a acuzat Barometrul Opiniei Publice, prezentat de Institutul Politici Publice că ar fi fals şi ar conţine date eronate. Usatîi susţine că IPP favorizează Partidul Acţiune şi Solidaritate şi Blocul Electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor.

Potrivit politicianului, în cazul Blocului Electoral "Renato Usatîi" procentele ar fi fost intenţionat reduse. Usatîi a mai precizat că legislaţia trebuie modificată, astfel încît CEC să nu permită oricui să facă sondaje.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?