COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Diacov: Marinocica, aici e parlament, nu primăria de la Jora de jos

Diacov: Marinocica, aici e parlament, nu primăria de la Jora de jos

Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, a fost la un pas de a fi evacuată forțat din ședința de plen a Parlamentului. O propunere în acest sens a fost făcută de către liderul fracțiunii PDM, Dumitru Diacov, după ce Marina Tauber a încercat să boicoteze, prin strigăte, examinarea și aprobarea ordinei de zi a Legislativului.

“Marinocica aici e parlamentul Republicii Moldova, nu primăria de la Jora de jos. Marina eu cu tătî dragostea față de tine, biroul permanent a luat decizia, eu înțeleg că voi sînteți puțin stresați. Împrumutați de de la Sîrbu megafonul. Ai băut medicamente pentru COVID sau pentru temperatură”, i-a dat Diacov o replică deputatei Tauber. El l-a îndemnat pe Andrian Candu, care se află în apropierea Marinei Tauber, să o liniștească. Propunerea liderului fracțiunii PDM n-a fost pusă la vot, însă președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a făcut avertizare pe numele Marinei Tauber.

Parlamentul va examina, astăzi, proiectul moțiunii de cenzură depus de PPDA și PAS, cu susținerea Pro Moldova și Partidul Șor. Întregul Cabinet de miniștri, în frunte cu premierul, Ion Chicu, este în Parlament. Primul ministru prezintă raportul de activitate al Guvernului.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load