Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Cum comentează Nemerenco moțiunea simplă depusă de opoziție

12 noi. 2021,, 14:34   Politică
5175 3

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a menționat că va merge în Parlamentul Republicii Moldova pentru a oferi informații despre situația pandemică din țară și despre problemele cu care se confruntă sistemul de sănătate.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care deputații Blocului Comuniștilor și socialiștilor (BCS) au înaintat joi, 11 noiembrie, o moțiune simplă împotriva politicilor Ministerului Sănătății, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

„Fiecare moțiune este un exercițiu democratic. Voi utiliza această posibilitate pentru a prezenta rezultatele pe care le-am înregistrat la 100 de zile de guvernare, dar și să răspund la întrebările deputaților”, a declarat Ala Nemerenco.

Amintim că textul moțiunii a fost prezentat de la tribuna Parlamentului de către deputatul BCS, Vladimir Odnostalco. Acesta a menționat că Ministerul Sănătății a scăpat situația de sub control privind gestionarea pandemiei, iar vinovată de asta se face ministra Sănătății, Ala Nemerenco.

Moțiunea simplă poate fi inițiată de cel puțin 15 deputați, iar dezbaterea acesteia va avea loc după ce Biroul permanen va stabili data, în decurs de 14 zile de la depunere.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?