X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Comuniştii încă nu ştiu dacă vor avea un candidat pentru şefia capitalei

10 mar. 2018,, 17:15   Politică
2756 0

Comuniştii încă nu ştiu dacă vor avea un candidat pentru şefia capitalei. Liderul PCRM susţine că deocamdată despre asta se discută la partid şi va fi înaintat doar dacă va exista unul puternic.

Într-un interviu pentru PROTV, Vladimir Voronin s-a arătat mulţumit că la Bălţi şi Chişinău vor fi organizate alegeri noi, iar orăşenii vor scăpa de Usatîi şi Chirtoacă.

“Noi sîntem în consultări. Pur şi simplu să înaintăm şi noi pe cineva ca sa fim în rînd cu lumea. Noi cu aşa intenţii nu o sa ieşim. Sînt satisfăcut că oraşul va fi eliberat în sfîrşit de acest Chirtoacă.Orice persoană care o sa apară după Chirtoacă o sa fie mult mai bună chiar dacă 1% o sa vada. Căci băiatul ăsta nu făcea nimic”, a declarat liderul PCRM.

Voronin nu crede că liderul PPDA Andrei Năstase, cel care a anunşat că va candida pentru fotoliul de primar al capitalei este pregătit să rezolve problemele oraşului. Cel mai probabil e un atrenament înaintea alegerilor parlamentare, crede liderul PCRM.

Deocamdată doar Andrei Nastase şi-a anunţat intenţia de a candida. Socialiştii spun că îşi vor anunţa candidatul pentru funcţia de primar al capitalei, abia după ce va fi stabilită data alegerilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?