COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Cît a costat vizita președintei Maia Sandu la New York

5 oct. 07:23   Politică
2045 12

În luna septembrie, președintele Maia Sandu a plecat la New York, SUA, unde a participat la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite.

Potrivit Președinției, pentru această vizită s-au cheltuit 78.600 de lei, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Banii au fost repartizați în felul următor: suma diurnă - 8.500 de lei, cazare - 20.500 de lei și bilete avia - 49.600 de lei.

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere, pe 21 septembrie, cu un grup de cetățeni moldoveni, stabiliți de mai mulți ani la New York.

Totodată, în cadrul vizitei la New York, unde s-a aflat pentru a participa la lucrările celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Națiunilor Unite, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut mai multe întrevederi neformale.


La invitația președintelui Poloniei, Andrzej Duda, șefa statului a participat, alături de premierul georgian, Irakli Garibashvili, la o cină de lucru organizată la Reprezentanța Republicii Polone la ONU.

De asemenea, președintele Maia Sandu a avut o întîlnire la Fundația pentru o Societate Deschisă, unde a discutat oportunități de colaborare în domeniul promovării reformelor în educație.

La fel, Maia Sandu s-a întîlnit cu Consulul Onorific al Republicii Moldova la New York, Mark Meyer, membru al Baroului newyorkez de Avocați și al Grupului de arbitri din cadrul Centrului internațional de soluționare a litigiilor de investiții (ICSID).

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X