X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ciocan: Guvernarea acționează în regim de alarmă, încercând să-i pună pe toți într-o oală

4 oct. 2023,, 07:58   Politică
2715 0

Guvernarea acționează în regim de alarmă, încercînd să-i pună pe toți într-o oală, a declarat președintele filialei PSD în Republica Moldova, ex-președintele CEC, Iurie Ciocan, în cadrul emisiunii Rezoomat de la Rlive TV.

Oficialul accentuează faptul că guvernarea PAS este presat la moment, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Este adevărat că un partid politic care nu este finanțat conform legii el nu poate fi calificat sănătos, dar fapta finanțării ilegale este comisă de cineva anume. Chiar dacă astăzi printre cei care intentează dosarele pentru a fi înregistrați în calitate de concurenți electorali sînt persoane asupra cărora planează suspiciuni de corupție politică, ori de implicarea în finanțare ilegală a partidului, ori de tentativă de corupere a alegătorului toate aceste fapte trebuie probate. Astăzi guvernarea PAS acționează din punctul meu de vedere într-un regim de alarmă încercînd să îi pună pe toți într-o oală și pe urmă ne-om lămuri. Pentru că azi noi trebuie să rezolvăm problemele, indivizii aceștia toți nu trebuie să se mai regăsească la putere. Asta e perceperea dintr-o parte”, a precizat Ciocan.

Amintim că Înalta Curte a declarat neconstituțional art. 16 din Codul Electoral, în urma sesizării unui grup de foști membri ai Partidului ȘOR neconstituțional, printre care cel mai reprezentativ ar fi Marina Tauber. Astfel ea și alți colegi de-ai săi pot să participe la alegeri, inclusiv la cele locale generale fixate pentru data de 5 noiembrie 2023.

16
2
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?