COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cine este noul ministru al Sănătății

Cine este noul ministru al Sănătății

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale va fi condus de Viorica Dumbrăveanu, consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul social.

Iată CV-ul ministrului desemnat.

Viorica Dumbrăveanu face parte din lista miniștrilor propuși pentru formarea noului Guvern. Pînă la acest moment, Dumbrăveanu a deținut funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul social, transmite sputnik.md.

Anterior, din noiembrie 2017 a fost secretar de stat în domeniul asistenţei sociale. Asta după ce, timp de un an, a exercitat funcția de viceministru al Muncii, Protecţiei Sociale și Familiei. În cadrul acestui minister activează din 2002, cînd a fost angajată în funcţia de consultant, iar din 2009 pînă în 2015 - de șefă a Direcţiei politici de protecţie a familiei şi drepturilor copilului.


Dumbrăveanu este Magistru în Drept, specializarea drept penal şi criminologie. Deține acest titlu după ce a absolvit Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova.

Vorbește trei limbi și a fost decorată în 2010 de Președintele Republicii Moldova cu Ordinul „Meritul Civic”. Viorica Dumbrăveanu este născută pe 23 decembrie 1976, în Chişinău. Ea este căsătorită și are doi copii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load