COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd și de ce Moldova va fi vizitată de Secretarul General al OSCE, Thomas Greminger

Cînd și de ce Moldova va fi vizitată de Secretarul General al OSCE, Thomas Greminger

Secretarul General al OSCE, Thomas Greminger, va vizita Moldova între 17 și 19 septembrie pentru discuții cu oficiali de rang înalt din Moldova și conducerea politică de la Tiraspol.

Potrivit OSCE, pe parcursul vizitei sale în Moldova în calitate de Secretar General al OSCE, Greminger se va axa pe avansarea procesului de reglementare transnistreană conform principiilor agreate de toate cele 57 de state participante la Consiliul Ministerial al OSCE de la Milano în decembrie 2018.

De asemenea, Greminger va discuta despre rolul pe care îl poate avea OSCE în asigurarea transparenței procesului de retragere și distrugere a munițiilor și armamentului rusesc, și în coordonarea asistenței financiare și tehnice oferite pentru facilitarea retragerii și distrugerii acestora.


Totodată, Secretarul General al OSCE va discuta potențialele domenii de implicare a OSCE în susținerea agendei de reforme a Republicii Moldova.

Secretarul General al OSCE, Thomas Greminger, va face totalurile vizitei sale în Moldova în cadrul unui briefingului de presă pe care îl la desfășura pe data de 19 septembrie, ora 15.00, în Sala Delegațiilor Oficiale a Aeroportului Internațional Chișinău.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load