Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Chicu: Facultățile noastre nu au fost cele mai tari pe dimensiunea PR-ului...

19 noi. 2019,, 15:24   Politică
2319 0

"Guvernul nostru va avea privilegiul rar să fie apreciat după rezultate, și mai puțin după declarații", a declarat premierul Ion Chicu la prima ședință a guvernului în noua componența, desfășurată astăzi, comunică Noi.md.

Chicu a cerut de la echipa sa maximă transparență în procesul decizional, precum și deschidere față de cetățeni, mediul de afaceri și partenerii externi.

„Este necesar de a asigura transparența maximă a proceselor decizionale în ministere, mai ales acolo unde avem impact social, economic. Să nu uităm că ministerele pot fi conduse din birou, dar domeniile de care răspundeți – nu. Trebuie mereu să fim conectați cu oamenii, partenerii de afaceri, sindicatele, astfel încît să setăm activitatea noastră la necesitățile cetățenilor. Să manifestăm deschidere pentru dialog cu toți cei interesați, cu partenerii noștri externi din Vest, Est, cu instituțiile financiare”, a declarat Chicu, adresîndu-se miniștrilor.

El a mai precizat că se așteaptă de la noul cabinet rezultate palpabile pentru cetățeni.

„Facultățile noastre nu au fost cele mai tari pe dimensiunea PR-ului, de aceea ne rămîne să muncim pentru cetățeni și popor. Vă doresc succes! Într-un ceas bun!”, a adăugat Chicu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?