COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu către Sandu: ”Politician-o, în țară mor Oameni”

Chicu către Sandu: ”Politician-o, în țară mor Oameni”

După ce astăzi, PAS a anunțat că boicotează ședința parlamentului și a venit cu o serie de critici la adresa executivului, prim-ministrul Ion Chicu a răbufnit pe facebook.

”Maiei Sandu. Omului și politicianului... În țara asta trăiesc Oameni, nu electorat. Nu vă pică bine electoral majorarea cu 30% a salariilor pentru 47 mii lucrători medicali, care mor acum pentru Oameni? Nu vă pică bine electoral alocarea a căte 700 lei pentru 659 mii de Oameni nevoiași? Nu vă pică bine electoral ajutorul de 100 mln.lei pentru agricultori, sau încă 50 mln. pentru întrepirnderile mici?

Sau, Maia Sandu - politician, credeți că prin moftul (proverbial deja), puteți anula Constituția RM, care oferă dreptul guvernului să-și angajeze răspunderea? Moftul vă face să credeți, că doar un guvern condus de Dvs. poate să folosească acest drept de angajare a răspunderii, cum ați facut-o în noiembrue 2019? Politician-o, în țară mor Oameni. Nu electorat, Oameni”, a scris premierul.


Totodată acesta o acuză că sa aliniat grupului condus de Andrian Candu, care în trecut i-a fost coleg de guvern.

”Electoral, politician-o, pierzi că te-ai aliat cu Candușhor, care-ți era coleg de guvern, cînd s-au furat 14 miliarde de lei prin...angajare de răspundere. Erai specialistă venită de la Banca Mondială - chiar erai atît de limitată să nu înțelegi, că guvernul din care faci parte fură miliardul de la Oameni?

Maia Sandu, om și politician, aici trăiesc Oameni, nu electorat”, a mai scris Chicu.

Reamintim că astăzi, ședința parlamentului Republicii Moldova nu a avut loc din lipsă de cvorum.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load