X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Chicu a convocat miniștrii în sedință de dimineață

14 dec. 2019,, 11:14   Politică
2283 2

Premierul Ion Chicu a convocat în ședință miniștrii Finanțelor; Economiei și Infrastructurii; Educației, Culturii și Cercetării; Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

În cadrul ședinței, Șeful Executivului a abordat subiectul majorării investițiilor publice în infrastructură, în domeniul educației, în agricultură și mediu, prevăzute de Planul de Acțiuni al Guvernului, transmite NOI.md.

O atenție deosebită prim-ministrul Chicu a atras temei eficienței cheltuielii fondurilor publice, menționînd aici: “Este mult loc de îmbunătățire atunci cînd vorbim despre eficiența cheltuielilor publice. Vă cer să monitorizați toate cheltuielile. V-am atenționat la deprinderea multor șefi publici de schimba laptopuri regulat laptopurile și telefoanele. Și evident aștept măsuri concrete pe dimensiunea eficientizării investițiilor mari. Fiecare leu cheltuit trebuie să fie argumentat.”

Pentru anul 2020 Guvernul a bugetat investiții publice masive în modernizarea infrastructurii rutiere, dar și pe dimensiunile educație și agricultură și dezvoltare regională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?