X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Ceban, despre „camera secretă” de la Chișinău-Gaz: Vreau să terminăm cu aceste speculații

20 mar. 2023,, 05:56   Politică
5530 0

Șeful MoldovaGaz, Vadim Ceban, a venit cu precizări despre „camera secretă” de la Chișinău-Gaz.

„Curtea de Conturi a deschis și acolo au fost niște saci cu niște documente și reprezentanții organelor de drept inclusiv PCCOCS și Poliția au pornit un dosar penal pe faptul că au dispărut dosarele din camera sigilată de procurori. Camera a fost sigilată cu 8 ani în urmă. Cînd au dispărut noi nu cunoaștem și nici nu cunosc ce a fost acolo”, a declarat Ceban, la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

„Ce a fost acolo în interiorul achizițiilor, pentru acest lucru sînt organe, inclusiv cu vestita cameră, unde nu puteau găsi documentele Procurorii și reprezentanții organului de drept au luat toate documentele, le-au pus într-o cameră, au sigilat, la nimeni nu le-au dat la păstrare din companie și dosarele se aflau încă acolo.

Eu vreau pur și simplu să terminăm cu aceste speculații și pînă la urmă procuratura să dea rezultatul pe aceste dosare.

Cum putem intra într-o cameră care e sigilată de procuratură și poliție? Credeți că cei de la MoldovaGaz stau și urmăresc cum să pătrundă într-o încăpere sigilată? Asta a fost în 2015-2016, atunci au fost ridicate documentele, inclusiv în perioada ceea au fost stocate aceste documente pentru încăpere.


Curtea de Conturi a deschis și acolo au fost niște saci cu niște documente și reprezentanții organelor de drept, inclusiv PCCOCS și Poliția, au pornit un dosar penal pe faptul că au dispărut dosarele din camera sigilată de procurori. Camera a fost sigilată cu 8 ani în urmă. Cînd au dispărut noi nu cunoaștem și nici nu cunosc ce a fost acolo”, a menționat Vadim Ceban.

4
3
0
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?