Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cabinetul de miniștri a aprobat „Evidența semnalărilor și evenimentelor de ordine publică”

25 ian. 2023,, 16:26   Politică
2057 0

Semnalările primite de subdiviziunile din cadrul MAI, urgente și non-urgente, parvenite prin mai multe canale, vor fi centralizate într-un sistem unic, astfel încît nicio solicitare să nu rămînă fără răspuns din partea autorităților.

Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, Conceptul tehnic al Sistemului informațional departamental „Evidența semnalărilor și evenimentelor de ordine publică” (SID Semnalări).

Prin implementarea SID Semnalări va fi creat un suport informațional unitar pentru gestionarea acțiunilor la nivelul tuturor structurilor de ordine publică din subordinea ministerului; proiectarea și implementarea unor metode avansate de analiză strategică, operațională și tactică a evenimentelor de ordine publică și a fenomenului infracțional.

Realizarea în timp real a schimbului de informații despre incidentele înregistrate va asigura interoperabilitatea la nivel organizațional între structurile de ordine publică și reacționarea promptă, axată pe prestarea serviciilor calitative populației.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?