Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Batrîncea, despre plecările din PSRM: "Privim cu ironie trădătorii"

6 iul. 2023,, 19:10   Politică
3101 1

Deputatul socialist, Vlad Batrîncea, a venit cu o reacție după ce fostul său coleg, Vasile Bolea, care recent a aderat la partidul "Renaștere", a declarat că președintele raionului Călărași, Ștefan Bolea, a părăsit Partidul Socialiștilor (PSRM), deoarece formațiunea nu l-ar fi susținut atunci cînd avea nevoie.

În data de 4 iulie, Vasile Bolea a anunțat că președintele raionului Călărași a părăsit PSRM și se alătură Partidului "Renaștere". Vasile Bolea a declarat că Ștefan Bolea a părăsit rîndurile PSRM pentru că formațiunea nu l-ar fi susținut în clipele grele. Ulterior, pe 6 iulie, Vlad Batrîncea a venit cu o reacție la aceste declarații.

"Privim cu ironie cum trădătorii ne țin lecții și se ceartă în public cu privire la calea noastră. PSRM se află sub o presiune și atacuri fără precedent, atît din partea guvernării, cît și din partea așa-numitei opoziții, care, de fapt, face jocul guvernării, slăbindu-și principalul adversar.

În loc să vă luptați în circumstanțe dificile, ați ales calea prosperității financiare și a rezolvării problemelor personale", a declarat deputatul, transmite Noi.md cu referire la newsmaker.

Batrîncea a mai spus că PSRM rămîne fidel principiilor sale, alegătorilor și cetățenilor țării. "Vom persevera și vom deveni mai puternici", a evidențiat deputatul.


28
1
2
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?