TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Angajatul Primăriei Chișinău care va primi aproape jumătate de milion de lei

Șeful Direcției generale transport și căi de comunicații Adrian Boldurescu va primi peste 477 de mii de lei, pentru salariul ratat în perioada septembrie 2014 – martie 2019, timp în care a fost lipsit de funcție.

Cel puțin asta prevede decizia luată de magistrații de la Judecătoria Chișinău sediul Centru, după ce Boldurescu a contestat demiterea sa din funcția de șef al Direcției acum aproximativ cinci ani.

„Pentru mine mai important este să funcționeze legea, dar nu banii. Nu am umblat în procesul de judecată pentru bani, dar pentru dreptate și corectitudine. Dacă o să vă uitați foarte atent, în toate solicitările noastre față de Primărie nici în una nu am cerut bani. Asta a fost decizia instanței pentru perioada absentată. În sfîrșit, administrația publică locală nu generează cheltuieli și pierderi mai departe, dar se apucă să respecte legea și intră într-un făgaș al legalității”, a declarat Adrian Boldurescu pentru TV8.md.

Adrian Boldurescu a fost repus în funcția de șef al Direcției generale transport și căi de comunicații printr-o decizie a actualului primar interimar Adrian Talmaci.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load