Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Andrei Năstase și-a adus familia în Moldova

20 iun. 2020,, 08:00   Politică
5696 7

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase într-un interviu acordat portalului Noi.md a relatat că și-a adus familia acasă, în Moldova, după ce s-a schimbat situația din țară, și a devenit mai ușor în ceea ce privește securitatea.

”Soția și fiica mea sînt cu mine, aici acasă, la Chișinău. Și trebuie să vă spun că nu mi-a fost deloc ușor în toți anii aceștia de despărțire, o stare cunoscută de sute de mii de moldoveni. Atît timp cît Plahotniuc comanda orice mișcare politică, socială, economică, justițiară în Republica Moldova, familia mea nu era în siguranță aici și nu am ascuns acest lucru. Acum, că puțin s-au relaxat lucrurile în acest context, prima chestiune pe care am făcut-o a fost să-mi readuc familia acasă”, a declarat liderul Platformei DA.

”Nici ei, dar nici eu nu am mai putut suporta despărțirea. Băieții mei, însă, își continua studiile precum o fac foarte mulți tineri din această țară, iar eu nu sînt un tată autoritar care s-ar apuca să le dicteze unde să-și facă studiile și ce perspective își doresc pentru cariera lor profesională. Sînt suficient de maturi încît să poată lua decizii personale și am încredere deplină în înțelepciunea lor”, a menționat Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?