Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Alaiba, către Tauber: Să se uite în oglindă

26 oct. 2022,, 08:15   Politică
3878 0

„Nu eu sînt motivul din care Marina Tauber are probleme cu justiția”.

Cu o asemenea reacție a venit astăzi, 25 octombrie, deputatul PAS, Dumitru Alaiba, după ce deputata Partidului Șor, Marina Tauber, l-a acuzat pe el și încă cîțiva membri PAS că ar sta în spatele deciziei Curții de Apel Chișinău de a o întoarce în arest la domiciliu.

Alaiba îi recomandă Marinei Tauber „să se uite în oglindă” dacă vrea să vadă cine se face vinovat de plasarea din noua a acesteia în arest la domiciliu, transmite realitatea.md.

„Nu eu sînt motivul din care Marina Tauber are probleme cu justiția. Dacă vrea să caute vinovatul are decît să se uite în oglindă. Poate să și răsfoiască raportul Kroll. Marina Tauber e motivul din care Marina Tauber are probleme cu justiția. Trebuia de nu furat miliardul”, se arată în reacția lui Alaiba.

Totodată, deputatul PAS o îndeamnă pe Tauber „să iasă de pe Facebook”, pentru că „justiția nu se face acolo”.

„Surpriză. Tauber revine în arest la domiciliu și dă vina pe mine și colegii mei. Cică prin postările mele am influențat justiția. Justiția nu se face pe Facebook, ci în sala de judecată. Doamnă Tauber, ieșiți din Facebook și reveniți în realitate”, conchide Dumitru Alaiba.


Amintim că, Curtea de Apel a admis astăzi recursul procurorilor și a decis plasarea Marinei Tauber în arest la domiciliu.

Pînă la pronunțarea deciziei, Tauber a anunțat că a depus plîngere pe ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco și deputații PAS, Radu Marian, și Dumitru Alaiba, pe motiv că ar fi dat indicații judecătorilor de a o ține în arest, prin postările lor publice pe Facebook.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?