COVID-19 în MOLDOVA

Ce specialiști se pot aștepta la majorarea salariilor după pandemie

Ce specialiști se pot aștepta la majorarea salariilor după pandemie

Experții de la Institutul de educație progresivă au constatat reprezentanți ai căror profesii ar putea să se aștepte o creștere a salariilor la sfîrșitul pandemiei COVID-19.

În opinia specialiștilor, la o mărire a salariului se pot aștepta specialiștii PR și SMM, producătorii și content managerii, deoarece în perioada de criză businessul va trebui să îmbunătățească calitatea serviciilor, să iasă în evidență pe fundalul concurenților, și, de asemenea, să sporească numărul de clienți fideli, transmite russian.rt.com.

De asemenea, ar putea crește salariile specialiștilor IT, analiștilor de Big Data și specialiștilor în marketing online.


Condițiile dificile de lucru pot contribui la creșterea salariilor managerilor de criză, consultanților financiari și managerilor în domeniul logisticii, precum și specialiștilor în managementul timpului.

De asemenea, salariul va crește la medici și specialiști în ciclul științific natural, psihologi și psihoterapeuți, susțin experții.

În plus, experții cred că ar putea spori salariul profesorilor online cu experiență, precum și a ghidurilor virtuali.

Se menționează că de o majorare a remunerării muncii ar putea beneficia lucrătorii din sectorul agrar: agronomii, laboranții, operatorii de muls, zootehnicii, veterinarii.

Anterior, specialiștii institutului au stabilit ce meserii vor fi solicitate în viitorul apropiat după stabilizarea situației cu COVID-19.

Sponsorul rubricii - compania Alpari

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load