X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Din lipsă de cvorum, ședința CSM a fost amînată

1 feb. 2021,, 12:37   Societate
1744 0

Ședința Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) care urma să se desfășoare marți, 2 februarie, a fost amînată. Anunțul a fost făcut cu o zi înainte de ședință, motivul fiind lipsa de cvorum.

CSM îşi exercită atribuţiile în plen fiind deliberativă cu participarea a cel puţin două treimi din membrii lui, scrie cotidianul.md.

„În conformitate cu prevederile art. 15 din Legea nr. 947-XIII din 19 iulie 1996, Consiliul Superior al Magisraturii ca organ colegial îşi exercită atribuţiile în plen fiind deliberativă cu participarea a cel puţin două treimi din membrii lui”, a anunțat CSM.

În acest sens, Consiliul Superior al Magistraturii anunță că ședința stabilită pentru data de 2 februarie 2021, se contramandează din lipsă de cvorum.

În cadrul ședinței care trebuia să aibă loc marți, 2 februarie, urma să fie ales președintele Curții Supreme de Justiție (CSJ), dar și vicepreședintele Colegiului penal al CSJ, precum și vicepreședintele Colegiului civil, comercial și de contencios administrativ al CSJ.


În total, pe agendă erau incluse 14 subiecte.

Data ședinței CSM ulterioare încă nu a fost stabilită.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?