Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

REŢETA ZILEI: Castraveţi umpluţi cu carne de găină

6 oct. 2019,, 18:00   Societate
2558 0

Mod de preparare:

Castraveţii pregătiţi în prealabil, se taie în jumătate, se înlătură pulpa şi seminţele, astfel încît, să obţineţi nişte bărcuţe. Săraţi, puneţi umplutura. Înainte de a se servi ornaţi cu maioneză şi măsline.

Prepararea umpluturii: Treceţi carnea prin tocătorul de carne sau tăiaţi-o pai. Adăugaţi prazul tăiat, sarea, ardeiul şi căliţi totul la foc încet timp de 10-15 minute. Înainte să închideţi focul, puneţi usturoiul pisat şi verdeaţa tocată.

Ingrediente:

• 4 castraveţi mari,
• 2 linguri de maioneză,
• 4-5 măsline fără sîmburi.

Pentru umplutură:
• 100 g de file de carne de găină fiartă,
• ½ de tulpină de praz (partea albă),
• 2 linguri de ulei,
• 3 căţei de usturoi,
• sare,
• piper negru măcinat,
• 1 lingură de verdeaţă tocată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?