Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dodon, despre ”sabia lui Ghimpu”: Încă nu a ieșit din mintea copiilor

6 dec. 2016,, 13:06   Politică
5089 8

Foto: publika.md

Mihai Ghimpu încă se joacă cu săbiile. Astfel a comentat Igor Dodon gestul de săptămîna trecută al liderului PL, cînd a ieșit cu o sabie în mînă la o conferință de presă, notează NOI.md.


„Ghimpu încă nu a ieșit din mintea copiilor, încă se joacă cu săbiile. Ba stă în tanc, ba se joacă cu săbiile. Eu i-am spus: «Mihail Fiodorovici, cu Șalaru afară! Iată aici bravo». Odată spun și eu un lucru bun de Ghimpu. Este o vorbă bună la moldoveni: «De cadavrele politice se vorbește sau de bine, sau deloc»”, a comentat Dodon.

Politicianul a salutat presupusa intenție a liderului PL de a-l retrage din funcția de ministru al apărării pe Anatol Șalaru.

„«Ghimpu mne vrag, no istina doroje». Pe 17 decembrie am înțeles că va fi convocat congresul partidului și că vrea să-l fugărească pe Șalaru. Ghimpu, măcar un lucru bun fă, fugărește-l și pe dînsul, și pe alții”, a adăugat Dodon.

Săptămîna trecută, Mihai Ghimpu i-a transmis un mesaj de avertizare, ținînd o sabie în mînă, lui Igor Dodon, după ce ultimul a declarat că va face ciob piatra comemorativă amplasată în Piața Marii Adunări Naționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?