X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4028

Bilanțul incendiilor din Tennesse a ajuns la 13 morți

3 dec. 2016,, 19:00   Externe
2145 0
Bilanțul incendiilor din Tennesse a ajuns la 13 morți
Foto: libertatea.ro

Bilanțul incendiilor care afectează statul american Tennessee a ajuns la 13 morți, printre care și un cuplu care se afla în vacanță, relatează BBC News.


Jon și Janet Summers, în vîrstă de 61 de ani, au murit în urma incendiilor, în timp ce cei trei copii ai lor au fost răniți în timp ce încercau să scape din focul violent care a cuprins un resort.

O altă victimă a incendiilor din Tennesse a decedat după ce a suferit un infarct. Alte 85 de persoane au ajuns la spital cu arsuri. Totodată, după mai multe zile, locuitorii din zonele afectate de flăcările violente au putut să se întoarcă acasă. Autoritățile au anunțat că numărul locuințelor distruse se ridică la 1.000.

După mai multe zile, locuitorii din zonele afectate de incendii au putut să se întoarcă acasă. Cu toate acestea, pericolul nu a trecut, chiar dacă cele mai multe incendii au fost stinse între timp, în urma ploilor abundente. Curentul electric este încă oprit în multe zone.

Aproximativ 14.000 de oameni au fost nevoiți să evacueze orașul Gatlinburg, în această săptămînă, în urma incendiilor puternice de vegetație.

Autoritățile au afirmat că incendiul iniţial, de la care au ponit alte peste zece, a fost “provocat”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?